Fri fragt på alle ordrer over 999,- | 2-3 dages levering | Gratis retur / ombytning

Om Falconess


Stilrent, klassisk og gennemtænkt tøj til kvinder

Hvad er Falconess:

Falconess er dansk designet kvalitetstøj til kvinder med fokus på komfort, bevægelsesfrihed og holdbarhed. Tøjet fra Falconess er inspireret af vores nordiske natur - derfor er “inspired by nature” Falconess' slogan.

Hvem startede Falconess

"Jeg hedder Nhung, og jeg har over 25 års erfaring inden for tekstilbranchen og har et stort kendskab til materialer og deres egenskaber.

For mig er det vigtigt, at tøjet ikke kun er flot, men også funktionelt. Jeg udvælger mine materialer med omtanke for miljøet, og designer produkter, der skal kunne holde mere end én sæson, så vi kan bevæge os væk fra brug-og-smid-væk-kulturen. De materialer jeg vælger, skal være med til at give tøjet de rette funktioner, og jeg går meget op i at anvende materialer som f.eks. økologisk bomuld, bambus og genanvendelige fibre, der belaster miljøet mindre."

Hvem henvender Falconess sig til

"Vores kollektioner bliver ikke masseproduceret, så derfor kommer du til at have et mere unikt produkt, der ikke er ret mange andre, der har. Samtidig betyder det for os som virksomhed, at vi ikke har store lagre, som så mange andre producenter, hvor det desværre ofte ender med afbrænding af produkterne.

Vores designs har fine detaljer i form af snit og pasform, der er med til at fremhæve den feminine side. Vores størrelser går fra 34 til 50 (altså fra str. x-small til 5XL). Derfor kan kvinder af alle størrelser få glæde af vores flotte, funktionelle og holdbare tøj - år efter år."

Kærlig hilsen
Nhung